Firauto Balaguer celebra 30 anys d’existència

La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle d’ocasió i complements, els pròxims dies 14, 15 i 16 d’octubre, al pavelló Inpacsa de la ciutat, arribant ja a la 30a edició. Enguany, també s’obriran les portes el divendres a la tarda, després de la bona valoració en la passada edició per part dels mateixos expositors.

Firauto és un esdeveniment molt esperat, tant pels expositors com pels visitants. L’horari serà: divendres a la tarda, de 16.30 a les 20.30 hores, i dissabte i diumenge en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores, , per donar més hores als possibles visitants i compradors.

 
firetes-lleida-bo

 

 

Els concessionaris esperen aquestes fires, on poden exposar els seus productes exclusius i facilitar la compra al visitant. Enguany el sector s’ha vist afectat per problemes de subministrament de vehicles nous i aquest fet repercuteix també a tenir una gran flota de vehicles d’ocasió. No obstant, els expositors de Firauto s’estan preocupant per tal de tenir una bona exposició i oferir un gran ventall de possibilitats als possibles compradors i compradores.

Com cada any, també es poden trobar vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres, fet que li dona a la mateixa fira un nou valor afegit.

Com a novetat d’enguany gaudirem també d’un espai de furgonetes, amb la mateixa línia de qualitat que identifica aquest monogràfic.

 

Aquesta fira és pionera a les Terres de Lleida, on uns 20 expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques, que podreu trobar al Mercat de la Ganga, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i amants del motor. Tots ells revisats i garantits amb el segell de qualitat de la Fira.

 

També hi haurà presents altres sectors, com són les caravanes i autocaravanes, en modalitat de lloguer, els remolcs i la maquinària industrial, els complements  i també la retolació de vehicles..

  

Com ja és habitual en aquesta fira, també hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors poden exposar vehicles més econòmics, de fet no poden superar els 6.000 €, deixant els de més valor per a la seva exposició personal.

El fet que el visitant pugui veure al voltant d’uns 200 vehicles en una sola exposició facilita la compra i dona més opció a escollir entre totes els productes presentats, ja que a diferència del vehicle nou que es pot comprar fàcilment per internet o altres canals, el vehicle d’ocasió és propi, aquell que es presenta amb les característiques concretes i particulars i difícilment se’n troba un altre igual.

En principi, si no hi ha cap nova indicació, retornem a la normalitat quant a capacitat de visitants i recuperem les exposicions didàctiques que en els darrers anys presentàvem al vestíbul del pavelló: enguany el seu títol és: ‘T’ho empasses tot?’ esdevé una exposició de deu panells que tracten conceptes sobre l’alcohol i la festa, la salut, la pressió social, la parella, la convivència amb la gent que beu… també tracta de facilitar orientacions educatives sobre l’alcohol i el seu consum. Sempre és bo fer un recordatori d’aquestes conductes de risc abans d’agafar un vehicle per evitar possibles accidents de trànsit.

Com cada any, s’han destinat espais als infants per facilitar l’estada a la fira mentre els pares visitin els expositors: per una banda, gaudirem d’un circuit de slot per tal de poder gaudir els infants fent curses i exhibicions, a l’entrada del pavelló, i un inflable amb motius de la pel·lícula Cars.