Sense Categoria

FiraTàrrega presenta un manifest elaborat a partir de les visions de 26 joves

LleidaDiari
  • setembre 9, 2022
  • 2 min read
FiraTàrrega presenta un manifest elaborat a partir de les visions de 26 joves

Joves de Tàrrega han exposat aquest dijous al públic de FiraTàrrega la seva visió del món a la presentació del 'Manifest inacabat de la Humanitat'. Sota el nom en anglès de 'The Unfinished Human Manifesto', el projecte participatiu de l'artista Lali Álvarez dona veu a diversos grups de persones de diferents territoris perquè aportin la seva visió sobre el món i la humanitat per oferir una mirada crítica al present, i un llegat per al futur.

 

Els primers 20 punts del manifest s'han elaborat a partir de les aportacions de 26 joves de la capital de l'Urgell i fan una crida, entre altres, a reivindicar l'amor propi, la necessitat de poder-se expressar lliurement a l'espai públic, a estrènyer llaços afectius o a reivindicar el dret a teràpia.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de FiraTàrrega

FiraTàrrega presenta un manifest elaborat a partir de les visions de 26 joves de la ciutat | LleidaDiari.cat

 

Centenars d'espectadors

La presentació del primer manifest inacabat s'ha pogut veure aquest dijous al vespre a la plaça Major, que ha aplegat centenars d'espectadors. Es tracta d'un projecte participatiu que combina la creació artística, la creació comunitària i el pensament. A l'espectacle, els joves participants s'han aixecat en torns per exposar els primers punts del manifest, que a banda de tractar temàtiques com ara l'amor, política o la salut mental, que remarca la necessitat dels joves de saber escoltar però, sobretot, de ser escoltat

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *