FiraTàrrega presenta un manifest elaborat a partir de les visions de 26 joves

Joves de Tàrrega han exposat aquest dijous al públic de FiraTàrrega la seva visió del món a la presentació del 'Manifest inacabat de la Humanitat'. Sota el nom en anglès de 'The Unfinished Human Manifesto', el projecte participatiu de l'artista Lali Álvarez dona veu a diversos grups de persones de diferents territoris perquè aportin la seva visió sobre el món i la humanitat per oferir una mirada crítica al present, i un llegat per al futur.

 

Els primers 20 punts del manifest s'han elaborat a partir de les aportacions de 26 joves de la capital de l'Urgell i fan una crida, entre altres, a reivindicar l'amor propi, la necessitat de poder-se expressar lliurement a l'espai públic, a estrènyer llaços afectius o a reivindicar el dret a teràpia.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de FiraTàrrega

FiraTàrrega presenta un manifest elaborat a partir de les visions de 26 joves de la ciutat | LleidaDiari.cat

 

Centenars d'espectadors

La presentació del primer manifest inacabat s'ha pogut veure aquest dijous al vespre a la plaça Major, que ha aplegat centenars d'espectadors. Es tracta d'un projecte participatiu que combina la creació artística, la creació comunitària i el pensament. A l'espectacle, els joves participants s'han aixecat en torns per exposar els primers punts del manifest, que a banda de tractar temàtiques com ara l'amor, política o la salut mental, que remarca la necessitat dels joves de saber escoltar però, sobretot, de ser escoltat