La Fira de Sant Miquel i Eurofruit de Lleida assoleixen una ocupació del 85%

La Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit han assolit ja el 85% d'ocupació de la superfície bruta d'exposició total (64.000 m²) a falta de dos mesos per a la seva celebració. Segons els organitzadors, «el ritme de contractació d'espais expositius és força bo, especialment aquest mes de juliol», a més de considerar que la convocatòria d'ajudes per a la renovació de la maquinària agrícola aquest 2022, «és un factor que pot contribuir també positivament a la dinamització del saló».

 

L'exposició de tractors, que té caràcter biennal, ocuparà un total de 2.000 metres quadrats. El certamen firal tindrà lloc del 29 de setembre el 2 d'octubre al recinte de Fira de Lleida i oferirà una àmplia i variada exposició centrada en el món agrari.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de la fira de Sant Miquel

La Fira de Sant Miquel i Eurofruit de Lleida assoleixen una ocupació del 85% | LleidaDiari.cat

 

Entre les novetats d'enguany, destaca la celebració del primer Congrés BIT, el certamen de referència en Bioeconomia, Innovació i Tecnologia de Catalunya, que inclourà també una zona expositiva, al Pavelló 4 de Fira de Lleida, amb diverses empreses del sector de la bioeconomia. En el mateix pavelló també hi haurà l'Àrea 5G de Ponent, que albergarà presentacions de projectes d'aquest àmbit, empreses emergents i entitats i institucions que promouen tecnologies innovadores.

 

Un gran nombre d'expositors d'arreu de Catalunya

La 68a Fira Agrària de Sant Miquel i la 37a Eurofruit acolliran un gran nombre d'expositors d'arreu de Catalunya, de la resta de l'Estat i d'altres països europeus, segons les previsions de Fira de Lleida. El programa d'activitats paral·leles inclourà jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drons en l'àmbit de l'agricultura de precisió i reunions professionals, entre altres.

 

Quant als sectors, Sant Miquel i Eurofruit exhibiran una exposició centrada en la maquinària agrícola, l'agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l'agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, l'automoció, els serveis financers i les assegurances. La passada edició presencial de 2021 va acollir uns 100.000 visitants, 290 expositors i unes 50 conferències, jornades tècniques i altres activitats paral·leles amb més de 6.000 inscripcions de professionals del sector i múltiples visites institucionals.