Sense Categoria

La fira DeNuvis de Lleida celebra els seus 20 anys amb 93 expositors

Avatar
  • octubre 23, 2018
  • 3 min read

DeNuvis Lleida 2017 | Redacció

 

La 20a edició del saló De Nuvis (Fira d'Organització d'Esdeveniments) obrirà les portes els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb un total de 93 expositors, els quals oferiran un extens ventall d'opcions per organitzar un esdeveniment a mida, assessorament personalitzat i les darreres novetats en el món de les bodes i els esdeveniments. Enguany, amb motiu del 20è aniversari, De Nuvis estrena logotip i cartell, així com web i portal de proveïdors nous, i potenciarà les activitats paral·leles que es desenvoluparan en el marc del saló, com ara showcookings, degustacions, demostracions diverses (perruqueria, maquillatge, etc.), música en directe, espectacles de màgia, photocall, a més de les desfilades i sortejos.

 

Durant l'acte de presentació de De Nuvis, Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida i de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida, ha destacat que «De Nuvis encara el 20è aniversari amb diferents novetats, amb el mateix nombre d'expositors –93 empreses i el 100% d'ocupació– i amb l'esperança de repetir els 18.000 visitants de l'edició anterior». Simó ha fet esment també de la bona tasca que ha dut a terme Fira de Lleida que «ha mantingut el nombre de fires en els darrers anys malgrat la difícil situació econòmica viscuda». Sara Mestres, regidora de Seguretat Ciutadana i de Polítiques per al Civisme i la Igualtat de la Paeria, s'ha felicitat pel 20è aniversari del saló i per la seva «consolidació» i ha apuntat que «Fira de Lleida contribueix al creixement econòmic de la ciutat perquè implica moltes empreses vinculades a l'organització d'esdeveniments». Mestres ha afegit que «el 60% dels matrimonis que tenen lloc a la ciutat de Lleida són civils».

 

Els showcookings es presenten com una novetat a DeNuvis

Enric Mir, vicepresident 5è de la Diputació de Lleida, ha destacat «la importància que ha anat assolint De Nuvis en els darrers anys atès els sectors que implica» i ha dit que «el saló és una bona oportunitat per posar en contacte durant un cap de setmana en un mateix espai empreses expositores i visitants, fet que afavoreix les contractacions i les reserves de serveis vinculats als casaments, els batejos o les comunions». Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha explicat que «per celebrar el 20è aniversari ens hem volgut adequar als nous temps, amb un nou logotip i cartell, el disseny d'un nou web més intuïtiu, que inclou un portal de proveïdors que permet trobar els expositors per organitzar tots tipus d'esdeveniments de manera senzilla». Pel que fa a les activitats, Oró ha destacat les desfilades, les actuacions musicals i, com a novetat, els showcookings i els tastos.

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

 

Un dels atractius principals del certamen seran les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina, les quals tindran lloc dissabte i diumenge, de 11.30 a 11.45 h, i de 17.00 a 17.50 h, amb la participació de les empreses Alba Minguella-Costura d'autor, Booknovias, Boutique la Novia, Gala Garcia Novias i Sastreria Lorenzo. El diumenge, se celebrarà també la desfilada de vestits de comunió. Els passis comptaran amb música en directe amb LleidaClàssica, grup especialitzat en música de cerimònia. Cal recordar que enguany el saló De nuvis oferirà aliances i joies treballades amb or ètic, en la que serà una de les novetats més singulars d'aquesta edició.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *