Sense Categoria

Fira de Mollerussa vol superar els 9 milions d’euros en vendes de vehicles al llarg del 2017

Avatar
  • gener 30, 2017
  • 3 min read
Fira de Mollerussa vol superar els 9 milions d’euros
 en vendes de vehicles al llarg del 2017

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el director de Fira Mollerussa, Poldo Segarra, i el vicepresident de la fira, Xavier Roure, en la presentació de 2017 | LleidaDiari.cat

 

Fira de Mollerussa s'ha marcat com a objectiu per aquest 2017 superar els 9 milions d'euros en vendes de vehicles a través dels diferents certàmens que inclouen aquesta possibilitat com són la fira de Sant Josep, l'Autotrac i l'Autotardor. Segons ha explicat l'alcalde i president de la fira, Marc Solsona, després que aquest any s'hagin assolit els 8'8 milions amb 483 cotxes venuts, ara treballaran per arribar a assolir una ''xifra rècord''. Una altra de les pautes de treball de l'organització firal per aquest any serà la d'aconseguir ''assentar'' al calendari les dos noves fires que es van estrenar l'any passat: la Dron Party, dedicada al món de les carreres de drons, i la fira Events, centrada en l'oci nocturn, la moda i la restauració. Actualment Mollerussa compta amb 10 convocatòries firals encapçalades per la Fira de Sant Josep, dedicada al món agrícola.

En el decurs del tradicional esmorzar de presentació del calendari firal per al 2017, els responsables de Fira de Mollerussa amb el seu president al capdavant, Marc Solsona, i el director, Poldo Segarra, han anunciat l'objectiu de superar els 9 milions d'euros en vendes de vehicles al llarg de l'any. Si és així seria una xifra de rècord històric per a l'ens firal, que aquest any que ha tancat ja ha aconseguit recuperar el llindar del volum econòmic registrat en els millors anys abans de la crisi econòmica.I es que quan va començar la nova etapa dels actuals responsables de la fira, s'havia tocat fons en vendes amb uns volums anuals de tant sols 5'5 milions d'euros. Ara, aquesta xifra se supera amb només les vendes que s'aconsegueixen fer al Saló de l'Automòbil que es fa en el marc de la Fira de Sant Josep, ja que l'any passat s'hi van vendre cotxes per valor de 5'6 milions.

 

El calendari firal a Mollerussa arrencarà el proper 17 de març amb la seva fira de referència, la de Sant Josep, dedicada a la maquinària agrícola, i que enguany comptarà amb presència de tractors, ja que les concessionàries fa anys que alternen la seva assistència de forma bianual amb la Fira de Sant Miquel de Lleida, que també està dedicada a la maquinària agrícola. Amb 285 expositors directes l'any passat, per a la 145a edició s'està registrant un ''bon ritme'' de demanda, segons Solsona, que espera que es pugui superar aquesta xifra.Amb un pressupost de 730.000 euros i una mitjana de 210.000 visitants, Fira de Mollerussa programa al llarg de l'any un total de 10 certàmens després de la incorporació de dues novetats al 2016 que ara es volen ''assentar i mantenir'', ha remarcat Poldo Segarra. Es tracta de la Dron Party, que tindrà lloc a finals de març i enguany comptarà amb ''importants'' novetats del món dels drons de carreres així com amb també més participants a les competicions. L'altra novetat és la fira Mollerussa Events, que en un format nocturn està destinada al món de l'oci, la gastronomia i la moda.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *