La Fira d’Artesans de Nadal s’instal·la a la plaça de l’Auditori fins al 5 de gener

Imatge del Mercat dels Artesans de Lleida

La Fira d'Artesans de Nadal s'instal·la a la plaça de l'Auditori fins al 5 de gener | LleidaDiari.cat

La Fira d'Artesans de Nadal va obrir la setmana passada a la plaça Josep Prenafeta, davant l'Auditori Municipal, per oferir els productes elaborats pels membres del gremi d'artesans de Lleida, que exposaran els seus articles fins al 5 de gener.

 

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha saludat els paradistes, que enguany han hagut de canviar la seva tradicional ubicació, a la plaça de la Catedral, a conseqüència del Pla Sectorial de Fires i Mercats de Nadal, aprovat pel Procicat, per garantir les mesures de seguretat (perimetrar tot el mercat amb tanques, senyalitzar una entrada i una sortida, i fer controls d'aforament, segons les normatives actuals).

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Per tal de fer difusió del nou emplaçament del Mercat de Nadal, així com del de Santa Llúcia, inaugurat la setmana passada, la Regidoria ha col·locat vinils al terra de la plaça de la Catedral i de la plaça Cervantes, per tal de comunicar la nova ubicació als possibles interessats. Les nou parades del Mercat de Nadal ofereixen un producte artesanal i de proximitat als visitants. S'hi podran trobar parades on es treballa la plata, la ceràmica, teles, llana, així com altres oficis, segons ha explicat Marta Gispert. 

 

Bosses de cartó, per tal de seguir amb la campanya 'Plàstics Zero als mercats de Lleida'

També s'ha procedit a repartir entre els paradistes bosses de cartó, per tal de seguir amb la campanya 'Plàstics Zero als mercats de Lleida', que s'impulsa des de l'àrea de Mercats de la Paeria, i que es va iniciar el passat mes d'octubre. Aquesta campanya està en la línia de la divulgació sobre responsabilitat, sostenibilitat i la necessària menor generació de residus que es produeix als mercadets, i amb l'objectiu de fomentar la conscienciació sobre la necessitat de buscar alternatives que no siguin el plàstic.