El Finques Prats Lleida llança la campanya d’abonats sense apujar els preus

El Finques Prats Lleida llança la campanya d’abonaments per a aquesta temporada 2023/2024. Aquesta busca créixer en un 25% el seu volum abonats. Això significaria passar dels 600 actuals als 750. I es mostra optimista per assolir-ho. Tot plegat perquè a finals d’aquesta darrera temporada molta gent va gaudir com mai d’aquest esport i d’aquest equip amb els quarts de final de l’Europe i la Final Four. Va quedar demostrat que la gent gaudeix quan entra a l’11 de setembre i ho fa amb ganes d’animar i passar-s’ho bé. Per això, es volen incentivar aquestes qüestions amb un seguit d’accions que facin, d’entrada, descobrir a molta més gent aquest esport i, després, que gaudeixin del que es veu a la pista, però també del que passa a la grada. Això fa que també es mantingui l’hastag ‘jovincjoanimo’ per incentivar aquesta actitud proactiva dels aficionats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Per això, una de les qüestions que es consideren prioritàries és crear un grup d’animació que, com ha dit el president de l’entitat esportiva, Enrich Duch, ha «de ser un grup d’amics que s’ho passin especialment bé en un dia d’hoquei». Això, de forma pràctica farà que s’incentivi aquest «viure l’hoquei» abans i després dels partits. Inclús també acompanyant l’equip en alguns desplaçaments. Duch no ha volgut donar més detalls sobre aquesta qüestió «perquè s’estan tancant les properes accions i es comunicaran més endavant».

 

El president del Finques Prats Lleida també ha explicat que quan plantejaven la campanya d’enguany, amb aquesta vocació de fer «més gran la família del Llista», no volien oblidar als socis fidels de l’entitat. En aquest sentit, ha explicat que, com a novetat d’enguany, les persones que han estat, ja sòcies, com a mínim des de l’any passat, el dia del seu aniversari podran convidar gratuïtament deu persones al partit que quedi més a prop del dia que va néixer. A més, al bar del pavelló tindrà un esmorzar o berenar gratuït. Això, ha dit el mateix Duch, «premia als qui ja són pilars del club, però alhora permet que, a través seu, que ja són autèntics prescriptors de l’hoquei, obrin aquest esport a gent que potser no el tastaria mai».

Els carnets per aquesta temporada inclouen tots els partits d’Ok Lliga i els d’Europa, així com els play-offs de la lliga. La diferència entre carnet d’abonat i de soci, és que aquest darrer, a més de tenir l’accés a tots els esmentats partits, el soci té veu i vot a l’assemblea del club. Tothom que desitgi fer-se llistat (soci, abonat o jubilat) pot enviar un correu a club@lleida-llista.cat. Llavors es rebrà el formulari per omplir i, d’aquesta manera, completar la inscripció. També es troba ja operatiu el correu per inscriure’s al grup d’animació del Finques Prats Lleida. És l’adreça comunicacio@lleida-llista.com . Formar part de la penya no té cap cost afegit i es podrà gaudir de diverses activitats al llarg de la temporada. El dimarts 26 de setembre, a les 19.30, es farà una reunió informativa per a tothom que hi estigui interessat a La Casa de Les 3 àmfores, al carrer Magí Morera 40 de Lleida. De fet, aquest bar, serà l’epicentre de les activitats de la nova penya i dels aficionats blanc-i-blaus.

 

També és molt important el que s’ha donat a conèixer en la roda de premsa d’aquest dimarts, i és que l’empresa Finques Prats, renova la confiança amb el club i seguirà, una temporada més com a principal patrocinador de l’entitat. En aquest sentit, el seu màxim responsable, Xavier Prats, ha assegurat que és un orgull formar part d’un club que no para de fer història. Pel que fa a el vessant estrictament esportiva, l’equip continua amb la seva pretemporada de la qual Edu Amat, el tècnic llistat, se sent molt satisfet amb el treball dels seus jugadors. Els del Segrià disputaran dimecres a les 20h un nou partit a la pista de l’Igualada. Els llistats han guanyat els darrers 3 compromisos que han disputat.