Sense Categoria

Finalitzen el nou carril bici a l’avinguda de València de Lleida

LleidaDiari
  • agost 5, 2021
  • 2 min read
Finalitzen el nou carril bici a l’avinguda de València de Lleida

La Paeria ha finalitzat els treballs per habilitar un nou carril bici a l'avinguda de València, al barri de Cappont, que permet la connexió entre els ja existents al Camí de Picos i al c. del Riu Ebre. L'actuació ha inclòs també nous semàfors i el repintat de passos de vianants.

 

El regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha comprovat l'execució del projecte, que s'ha estructurat en dues parts. D'una banda, hi ha un tram que comença al Riu Ebre i acaba a la rotonda de l'avinguda d'Alacant, que és on s'ha instal·lat el carril protegit amb 70 separadors de via.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En aquest marge, també s'han incorporat dos semàfors i un pas de vianants a la cruïlla entre les avingudes de València i Garrigues, per donar més fluïdesa tant a vianants com a bicicletes i vehicles de mobilitat personal (VMP) procedents de l'av. d'Alacant.

 

Manteniment i el repintat de les línies del carril bici

D'altra banda, s'ha actuat des de la rotonda de l'av. d'Alacant fins a Victoriano Muñoz, on s'ha fet el manteniment i el repintat de les línies del carril bici, que hi havia al Camí de Picos. Així, la distància és d'un quilòmetre de carril bici, aproximadament, que connecta des de Victoriano Muñoz fins al carrer Riu Ebre.

 

Castro ha afirmat que aquesta connexió era necessària perquè els dos carrils tinguessin sentit i per millorar la mobilitat i la seguretat en aquest entorn, així com per reduir les dobles fileres. Amb aquest tipus d'actuacions s'avança en el model de mobilitat a la ciutat, apostant per desplaçaments més sostenibles i reduint la velocitat dels vehicles en els carrers.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *