Successos

Finalitza una festa il·legal de quasi 3 dies a la Segarra

Encara queden una cinquantena de vehicles

Mar Laborda
  • febrer 20, 2023
  • 2 min read
Finalitza una festa il·legal de quasi 3 dies a la Segarra

La festa il·legal que ha congregat mig miler de persones aquest cap de setmana en uns terrenys de Torà (Segarra) ha acabat aquest dilluns tot i que encara queden una cinquantena de vehicles a la zona. L’alcalde de Torà, Magí Coscollola, ha explicat a l’ACN que és la tercera vegada en tres mesos que s’organitza aquest tipus de festa i que «ni l’Ajuntament ho vol ni el propietari de la finca havia donat cap permís per fer-la».

Coscollola afegeix que el principal problema d’aquestes festes és «el soroll i que es fan malbé els camins». Precisament el camí d’accés a aquesta finca es va arranjar al setembre seguint criteris de gestió forestal sostenible, que obliguen a una amplada de quatre metres de via i que facilita l’accés de vehicles.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La festa va començar divendres al vespre i s’ha allargat fins a aquest dilluns. A la ‘rave’ de Torà s’hi han congregat entre 400 i 500 persones i els Mossos d’Esquadra van habilitar el cap de setmana un dispositiu per controlar les persones que hi entraven i sortien. «Molts, però, hi van accedir per camins alternatius per saltar-se el control», explica l’alcalde de Torà.

 

Els participants a la festa han arribat des de diversos punts de l’Estat i també de França o de Bèlgica, «a jutjat per les matrícules dels vehicles», diu Coscollola. Els Mossos, però, «només podien fer controls semblants als de trànsit, perquè es tracta de faltes administratives i no de cap delicte», lamenta l’alcalde.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *