Final de la 4a edició del concurs de bandes emergents

El proper dissabte 2 de desembre a les 18:30 hores, tindrà lloc la final de la quarta edició del concurs de bandes emergents, dirigit a joves de 16 a 35 anys. L’esdeveniment, organitzat per La Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, es desenvoluparà a l’Espai Orfeó i comptarà amb les actuacions dels tres projectes finalistes: Bru, Abril i Gos Mullat. Cada formació presentarà la seva proposta musical en directe en una sessió d’entrada lliure.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Baner-300x600-JAC-Satisfaccio-EMPRESES-VALOR-AFEGIT-multisectorial

Els grups participants, amb un mínim de dos membres sense contracte discogràfic vigent, han de tenir com a mínim el 50% dels músics residents a la província de Lleida. El primer premi consisteix en una sessió d’enregistrament en un estudi professional, atorgat a través del Premi Talent Jove Estrats del Consell Comarcal del Segrià, amb un valor de 2.000 €. Els premis segon i tercer estan destinats a un acompanyament artístic, amb un valor de 700 € cadascun. A les 21:00h d’aquest dissabte a l’Espai Orfeó, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis.

A la primera edició del concurs de bandes, celebrada el desembre de 2020, el primer premi va recaure sobre el cantautor lleidatà Hoven, la segona posició la van ocupar el duet de Solsona Father, i el raper Valdivia acompanyat de la seva Boo Band, va quedar en tercera posició. A la segona edició, celebrada el desembre de 2021, Shad Demn van ser els guanyadors del primer premi, Steinbock, del segon premi i Fox System, guanyadors del tercer premi. A la tercera edició, realitzada al setembre de l’any passat, el primer premi va ser per La Niña Paracaídas, el segon per Atzavara i el tercer premi per Liberum.