Les figures de Playmobil aterren a Lleida pel pont de la Puríssima

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

La capital de Ponent estrena enguany una nova fira, LleidaClick (Fira Nacional de Col·leccionisme Playmobil de Lleida), que tindrà lloc del 6 al 9 de desembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. Els visitants podran gaudir d'una exposició de 20 diorames de gran format (amb unes 6.000 figuretes), estands d'11 expositors d'arreu de l'Estat, una àmplia zona d'inflables decorats amb la iconografia Playmobil i un photocall d'alguns dels personatges Playmobil més coneguts pel públic infantil i familiar.

 

L'exposició de vint diorames de gran format inclourà escenes dedicades al món de les fades, a les tropes napoleòniques, als vikings o a la mítica pel·lícula El Alamí, entre d'altres. Durant els quatre dies de la fira, es podran comprar tota mena d'articles Playmobil en els estands dels onze expositors que seran presents al saló. LleidaClick es complementa amb un atractiu programa d'activitats paral·leles destinades a crear l'atmosfera màgica d'un parc temàtic dedicat als populars clicks, figures de 7,5 cm d'alçada que van veure la llum per primera vegada l'any 1974 de la mà de l'alemany Hans Beck. Així, hi haurà el Concurs infantil Abacus de diorames Playmobil, que promou que els nens i les nenes exhibeixin les seves creacions en forma de diorama fetes a casa durant la fira.

 

Se sortejaran lots de productes Playmobil

També se sortejaran tres lots de productes Playmobil per valor de 50, 30 i 20 euros entre els assistents a la fira que participin en el concurs 'El click amagat', que consisteix a trobar tres figures Playmobil molt conegudes amagades en els vint diorames que configuren l'exposició. D'altra banda, els infants que comprin una entrada al saló tindran l'oportunitat de jugar en els inflables Playmobil, jocs únics a Europa decorats amb la iconografia Playmobil. A més, una parella de personatges Playmobil donaran la benvinguda als visitants, amb els quals es podran fer una selfie de la lava estada en el photocall. També hi haurà tallers de creativitat, en què els infants podran deixar volar el seu talent creatiu utilitzant diverses tècniques artístiques (llapis de color, cera, plastidecor, retolador, pintura acrílica, etc.); de maquillatge de fantasia; de caretes, etc.