Figa Flawas i 31 FAM lideren la Festa Major de l’Estudiantat de la UdL

El pop amb tocs urbans de Figa Flawas, directe des de Valls, i el trap del grup sabadellenc 31 FAM encapçalaran la 28a edició de la Festa Major de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL), que promet una jornada plena de diversió i entreteniment. El campus de Cappont serà el punt de trobada aquest dijous, 25 d’abril, amb una àmplia gamma d’activitats programades, des de competicions esportives fins a concerts en viu.

El programa, que iniciarà les seves activitats a partir de les 11 del matí, ofereix una varietat d’opcions per a tots els gustos i edats. Les classes seran interrompudes per donar pas a una jornada de germanor amb activitats ludicoesportives a la zona enjardinada del campus. Els plats forts de la jornada arribaran a partir de les 19.00h, amb els concerts en dos escenaris simultanis que s’estendran fins a les 3 de la matinada.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els organitzadors han tingut en compte les mesures per tal de minimitzar les molèsties als veïns, amb tècnics d’enginyeria acústica instal·lant limitadors de so i realitzant sonometries regulars durant l’esdeveniment, seguint les disposicions de l’Ajuntament. L’accés al recinte serà lliure durant el matí, però a la tarda serà necessari disposar d’una entrada per gaudir dels concerts, amb validació i identificació dels assistents amb polseres personals.

Les activitats de la jornada inclouran tornejos esportius, jocs tradicionals i classes de zumba, a més d’una Fira d’Associacions Universitàries i un punt lila coordinat pel Centre Dolors Piera per a situacions de discriminació o violència. Els concerts de la nit prometen ser una experiència inoblidable, amb artistes com DJ Calad, 31 FAM, reconeguts com un referent de la música urbana, i els esperats Figa Flawas, aclamats com un dels talents emergents de Catalunya.

A més de l’entreteniment musical, els assistents tindran l’oportunitat de participar en sorteigs, amb premis com entrades per al festival Monegros. La Festa Major de l’Estudiantat de la UdL es presenta com una oportunitat única per a la comunitat universitària de gaudir d’una jornada de convivència, música i diversió en un entorn festiu i segur.