Sense Categoria

Fibracat anuncia l’obertura del primer establiment al centre de Lleida

Avatar
  • novembre 15, 2018
  • 2 min read

Imatge de l'ubicació | LleidaDiari.cat

 

L'operadora de telecomunicacions Fibracat s'implanta a l'Eix Comercial de Lleida aquest final d'any. L'empresa, únic operador global de telecomunicacions amb seu a Catalunya, que ofereix serveis de fibra òptica, telefonia fixa i mòbil disposarà d'un establiment de 300 metres quadrats al número 24-26 del carrer Magdalena de la capital del Segrià. L'adquisició del local permet a Fibracat continuar la seva expansió progressiva arreu de Catalunya per donar servei a tot el país amb l'horitzó de 2020 amb una inversió global de 18 milions d'euros. Lleida esdevindrà la tercera Fibracat Store després de la presència de l'empresa a Manresa i Reus.

 

Es preveuen noves obertures a Barcelona, Girona, Vic i Mataró els mesos vinents. El local del carrer Magdalena funcionarà com a espai d'informació i atenció als clients, es realitzaran els tràmits d'alta i també disposarà de les oficines i d'un data center que donarà servei a tots els clients de la demarcació de Lleida. L'operadora preveu començar a donar servei a tota la demarcació a finals de gener i atén qualsevol consulta a través del telèfon d'informació gratuït 1711. En paral·lel, Fibracat ha obert un procés de selecció per incorporar a l'establiment de Lleida professionals que responguin als perfils d'atenció al client, comercials i enginyeria informàtica. Totes les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l'adreça rrhh@fibracat.cat.

 

A través de la seva pàgina web pots consultar totes les seves ofertes, la seva forma de treballar i la tipologia de producte que posen a la disposició dels seus clients. A més a més, si estàs interessat a contractar els seus serveis, també podràs consultar si el teu domicili té o no la cobertura adient perquè et facin la instal·lació. No obstant tota la informació disponible a la seva pàgina web, si prefereixes parlar i tancar tractes personalment, ja saps que podràs fer-ho a la seva seu al carrer Magdalena de Lleida. No dubtis a ficar-te en contacte amb ells!

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *