Fetus & Carles Belda en concert a l’Espai Orfeó de Lleida

Fetus & Carles Belda en concert el 18 de desembre a l’Espai Orfeó, dins la programació del Circuit Folc. La programació del Circuit Folc, impulsat pel Grup Enderrock, està coproduït per la Fundació Orfeó Lleidatà i aquesta tardor ha programat tres concerts a l’Espai Orfeó. Fetus & Carles Belda – 18 de desembre a les 19 h.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Fetus eren senzillament un grup de punk-rock fins que van descobrir els romanços de Jaume Arnella. Després de dedicar-li un revolucionat homenatge al disc Sota, cavall i rei, ara aprofundeixen en el camí que els va assenyalar el mestre al nou disc, La serra dels perduts, on la banda explora un nou univers amb històries populars de l’imaginari empordanès i cançons perdudes de les Gavarres.

 

Musicalment, el punk-rock i la cançó de taverna marca de la casa s’endinsen cada cop més en el folk nostrat, no només pel que fa al repertori sinó també a la instrumentació, on conviuen amb els sons tradicionals de l’acordió diatònic, el sac de gemecs o el flabiol. En els concerts del Circuit Folc, els empordanesos comptaran amb Carles Belda a l’acordió diatònic, segell de garantia per uns concerts que prometen emocions fortes.