Torna el Festival de Senderisme de la Vall Fosca. Consulta les dates!

El festival de senderisme de la Vall Fosca se celebrarà del 7 al 9 de juliol. L’esdeveniment forma part d’un cicle de 12 festivals de senderisme als Pirineus, tots amb la filosofia de donar a conèixer el territori i els seus camins, a través d’excursions i posant en valor la figura dels guies locals.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’acte començarà el mateix 7 de juliol a les 20:00 amb l’observació d’estrelles i caminada nocturna a més de 2.000 metres, al Parc Nacional. El programa presenta diverses activitats de tot tipus adreçades a públics diversos, des d’una caminada vinculada al Parc Nacional i a la història hidroelèctrica de la Vall amb paisatges d’alta muntanya espectaculars i amb guiatge o bé una sortida per descobrir les roques més antigues de la Vall Fosca. Si el que busques és gaudir amb família, l’entorn del poble d’Antist acull una activitat per conèixer la fauna i la flora a través de mapes i pistes d’orientació.  

La novetat d’aquest any consisteix en el Campament de muntanya d’època, que s’instal·larà al campament Flamisell a la Pobleta de Bellveí, on es recrearà un campament de muntanya d’estiu com els que organitzaven les entitats excursionistes de començaments del segle XX.

El Festival de Senderisme de la Vall Fosca és un dels festivals més antics del cicle i aquest any formarà part d’un pla pilot d’impuls del transport públic, amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran. Les inscripcions es poden fer des del següent enllaç.