El Festival ‘Sardines & Marinada’ celebra la 12a edició amb novetats

L’Associació Alba celebra la dotzena edició del Festival ‘Sardines & Marinada’ als seus jardins a Tàrrega. Aquest esdeveniment, que ha esdevingut una tradició estival a la ciutat, incorpora enguany una important novetat: el ‘tardeig’. Aquest concepte amplia l’horari de l’obertura del festival a la tarda, permetent gaudir de sessions de DJ i activitats per a infants en un ambient familiar.

El festival se celebrarà els dijous 11, 18 i 25 de juliol, i obrirà les seves portes a partir de les 19h. A més de les activitats de tarda, l’esdeveniment continuarà amb el seu format tradicional a partir de les 21h, oferint sopars de sardines a la brasa i concerts en directe amb grups de música del territori.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Organitzat per voluntaris, professionals i persones vinculades a l’Associació Alba, el festival no només ofereix una experiència cultural i gastronòmica, sinó que també promou la inclusió social. Els beneficis generats es destinaran a projectes socials de l’entitat, ajudant a millorar la vida de les persones que en formen part.

Amb una programació que aposta pel talent local i dona oportunitats a grups emergents, el festival manté la seva essència de combinar música, gastronomia i solidaritat. Entre els artistes destacats hi ha DJ Bluetonic, The Velcros, DJ Kedwamba, Bru, PD Sunday i Comandats de Tros, que oferiran una varietat d’estils musicals per a tots els gustos.

El suport d’empreses locals com la Jijonenca, Fruites Bernaus, StaffArt, el Paupaterres i l’Ajuntament de Tàrrega, ha estat fonamental per a l’organització de l’esdeveniment. Es recomana reservar el sopar de manera anticipada a la web de l’Associació Alba per assegurar-se una plaça en aquesta cita de l’estiu targarí.