El Festival de Pasqua de Cervera amplia els seus abonaments

El Festival de Pasqua de Cervera, que se celebrarà del 30 de març al 8 d’abril, posa en marxa nous abonaments per facilitar encara més l’assistència als concerts del certamen referent de la música clàssica catalanaEls interessats en assistir a més d’un concert poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure tots els concerts del certamen per només 70 euros, la qual cosa suposa un 40% de descompte sobre el preu de cada concert de forma individual.

A la vegada, enguany s’afegeix un nou abonament específic per gaudir dels concerts de vespre per només 55 euros. Els concerts matinals també tenen el seu propi abonament, el qual permet gaudir de dos concerts diferents per tan sols 10 euros.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entrades anticipades ja a la venda

Com és habitual, la compra anticipada està bonificada amb diversos avantatges. Un dels més destacats és el descompte de més d’un 20% en el seu preu, ja que dels 18 euros dels concerts de vespre a taquilla, es passa a 14 euros si es fa el compte anticipat pel web. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de matí per només 6 euros.

 

En aquesta edició, l’organització renova els acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats. També gaudeixen de rellevants bonificacions el col·lectiu ‘Apropa Cultura’, els majors de 65 anys i les famílies monoparentals i/o nombroses. Cal recordar que les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles.

Acostar la música clàssica catalana als més joves

En aquesta política de fer accessible la música clàssica catalana a totes les capes de la societat, el Festival de Pasqua també vol fer una especial atenció als més joves. Per aquesta raó, els concerts de vespre tindran un preu de només 6 euros pels menors de 18 anys i de 2 euros en el cas dels concerts matinals.

 

El certamen referent de la música clàssica catalana tindrà lloc del 30 de març al 8 d’abril amb 10 produccions musicals diferents que es concretaran en 15 concerts. Hi haurà diverses estrenes absolutes en un festival dedicat a Pau Casals i a altres compositors catalans que van patir l’exili per diferents motius.

 

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.