El festival Minúscul arrenca amb Gerard Aledo

El festival Minúscul de Mollerussa va donar tret de sortida a la seva primera edició aquest dijous al pati de Cal Jacques amb el primer dels tres concerts que ha programat.

 

El cicle ha començat amb la cançó pop de Gerard Aledo, qui ha presnentat nous temes al públic mollerussenc, alhora que ha repassat alguns dels seus treballs més recents, com l'EP Obrint els ulls. Aledo ja va actuar a Mollerussa l'any 2017 amb el grup Animal, banda que liderà durant quatre anys i que esdevingué una de les propostes més curioses de l'escena mestissa catalana.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Ara, amb el seu projecte en solitari, ofereix un espai per la introspecció i el sentiment a partir de cançons despullades i sinceres. Les entrades pel concert de Gerard Aledo van estar a la venda per 5 euros únicament a taquilla a partir de les 19.30 hores. 

 

Un espai gastronòmic

La programació musical es complementarà amb un espai gastronòmic on el públic podrà fer un mos amb un tall de pizza o coca de recapte del Forn Macià de Sidamon o gaudir d'una cervesa Matoll de Belianes. El festival Minúscul és una iniciativa organitzada per Produccions Minúscules i compta amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa.