Sense Categoria

Les Festes de la Tardor de Lleida tindran un punt de cribratge per malalties de transmissió sexual

LleidaDiari
  • setembre 24, 2021
  • 2 min read
Les Festes de la Tardor de Lleida tindran un punt de cribratge per malalties de transmissió sexual

L'Ajuntament de Lleida, la Diputació de LleidaLleidajove i l'IRBLleida col·laboren per fer difusió entre la població més jove de la prevenció de malalties sexuals com la clamídia. Fruit d'aquesta col·laboració s'instal·laran dos punts de cribratge a l'espai de concerts de la Seu Vella de les Festes de la Tardor, el dissabte 25 de setembre i el dimarts 28.

 

Les institucions fan una crida a què els joves participin activament en l'estudi d'investigació d'aquesta malaltia que està duent a terme l'IRB. Professionals mèdics i sanitaris estaran en els punts de cribratge i donaran informació als joves per poder-hi participar.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Una infecció de transmissió sexual que en un 50% dels casos pot ser asimptomàtica

La infecció per Chlamydia Trachomatis és una infecció de transmissió sexual que en un 50% dels casos pot ser asimptomàtica. El fet de no rebre tractament en el moment de detecció pot comportar problemes de fertilitat, prostatitis cròniques o, fins i tot, una Malaltia inflamatòria crònica.

 

L'estudi que està desenvolupant l'IRB té l'objectiu de detectar el nombre més gran possible de persones que estan asimptomàtiques i pateixen la infecció per poder administrar el tractament antibiòtic necessari.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *