Torna la Festa del Cine

La segona convocatòria de la Festa de Cine 2022 se celebrarà a tota Espanya dilluns 3, dimarts 4, dimecres 5 i dijous 6 d’octubre. Durant aquests quatre dies, els espectadors podran gaudir de totes les pel·lícules de la cartellera al preu especial de 3,5 euros per entrada.

Els espectadors podran gaudir de la Festa del Cine en més de 345 cinemes, que sumaran més de 3.030 pantalles. 

firetes-lleida-bo

Com és habitual, els espectadors hauran d’aconseguir la seva acreditació a través de la web oficial www.fiestadelcine.com. Tot i que els majors de 60 anys i els menors de 14 anys no hauran d’acreditar-se per participar en aquest esdeveniment.

La venda anticipada de les entrades per aquests quatre dies ja està disponible exclusivament online, tant a les webs dels cinemes com a les tradicionals webs de venda d’entrades. A més, el proper dilluns, dia 3 d’octubre, primer dia de la Festa el Cine, les entrades també es podran comprar a la taquilla de l’establiment i als quioscos situats als ‘halls’ dels cinemes.

Cal recordar que l’assistència mitjana a les sales de cinema ha caigut un 37% amb relació a les xifres d’abans de la pandèmia. No obstant, els exhibidors esperen que es continuï amb la tendència a l’alça dels últims mesos, inclús millorar-ho.