Una ferida lleu en caure a l’interior d’un autocar escolar a Lleida

Imatge de l'autocar accidentat

Imatge de l'autocar accidentat | LleidaDiari.cat

 

L'autocar regular de les Escoles Alba de Lleida ha patit un accident al voltant de les 8.45 hores d'aquest matí a l'avinguda Estudi General de Lleida, al barri de Cappont. Segons ha informat la Guàrdia Urbana a LleidaDiari.cat, els fets han tingut lloc a causa d'una brusca maniobra de frenada de l'autocar. En aquest sentit, asseguren que l'autocar s'ha vist obligar a dur a terme aquesta maniobra, per tal de no col·lidir amb un vehicle proper. A causa d'aquesta frenada, una dona que viatjava a l'interior de l'autocar de les Escoles Alba ha caigut i ha impactat contra el terra del vehicle. Malgrat que es descarten lesions greus, una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), s'ha desplaçat fins al lloc dels fets.

 

Després d'una primera exploració, els tècnics de l'ambulància del SEM han decidit traslladar a la dona fins a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Segons ha assegurat la Urbana, no hi hauria cap nen ferit i, la dona, pateix ferides lleus. No obstant això, se l'ha traslladat fins a l'hospital perquè s'evaluï correctament el seu estat de salut. L'accident ha tingut lloc en una hora punta, ja que el trànsit en aquesta franja horària es veu augmentat a causa de l'entrada dels nens a l'escola a les 9.00 hores del matí. Per aquest motiu, han estat moltes les persones que han pogut presenciar l'ensurt de l'autocar.

 

A més a més, una patrulla de la Guàrdia Urbana s'ha desplaçat fins a l'avinguda Estudi General de Lleida, per ajudar en la circulació d'aquesta important artèria lleidatana. Davant la preocupació en tractar-se d'un autocar escolar, han sigut també diverses les persones que s'han apropat per assegurar-se que tots els menors de l'interior es trobaven en bones condicions. Finalment, l'ensurt només ha quedat amb una dona ferida, traslladada fins a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.