Edició 2020

Ferida una dona després de caure-li un mur a Balaguer a causa del vent

  • gener 21, 2020
  • 3 min read

Una dona ha patit ferides de diversa consideració aquest dimarts a la tarda quan li ha caigut al damunt part d'un mur a l'exterior d'un supermercat de Balaguer. La dona ha estat traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova per ser atesa a traumatologia. Les fortes ratxes de vent que s'estan registrant a les comarques de Ponent com a conseqüència de la llevantada Glòria han provocat desenes d'incidències a diversos municipis i han obligat als ajuntaments a prendre mesures preventives com el tancament de parcs o la limitació d'activitats a l'aire lliure

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Fonts de la Paeria han indicat que a Lleida ciutat s'han registrat més d'una vintena d'incidències derivades del vent de la llevantada Glòria. En destaca la trencadissa de vidres d'una finestra a l'alçada del carrer Major, a l'Eix Comercial, la caiguda d'un arbre al costat de la via al camí de Grenyana, al pas a nivell, la caiguda d'un altre arbre amb afectació a la circulació entre plaça Espanya i avinguda Madrid, i contenidors i tanques d'obra que s'han desplaçat, entre d'altres.

 

Imatge del xiprer que ha caigut al pati de l'escola bressol de Linyola. | LleidaDiari.cat

 

A Linyola, a la comarca del Pla d'Urgell, ha caigut un xiprer damunt del pati de la llar d'infants. No ha pres mal ningú i només s'han registrat danys materials. Al Palau d'Anglesola, davant la forta ventada i amb el risc de despreniment d'elements de la teulada de l'escola Arnau Berenguer de la plaça Generalitat, l'Ajuntament ha determinat que l'entrada i sortida de l'alumnat així com de l'equip docent es farà exclusivament per la porta de l'avinguda Pau Casals. A Mollerussa, una antena parabòlica ha caigut al damunt del maleter d'un cotxe al carrer Pompeu Fabra i una branca ha caigut a l'avinguda Negrals.

 

La Paeria de Cervera ha activat el pla municipal de Protecció Civil (Procicat) en fase d'alerta i ha assegurat que les ratxes de vent han provocat importants danys materials que representen un risc per a les persones. És per això que s'ha acordat suspendre totes les activitats previstes a l'aire lliure i també les activitats a les instal·lacions esportives municipals, la biblioteca i les classes al Conservatori de Música. En aquest sentit, s'ha recomanat a la població que no es facin activitats a l'exterior i s'ha demanat evitar desplaçaments innecessaris.

 

Almacelles, al Segrià, ha convocat la Junta de Seguretat Local d'urgència per coordinar i donar resposta ràpida a qualsevol incidència per les ràfegues de prop de 100 quilòmetres per hora registrades aquest dimarts. Per precaució s'han tancat al públic parcs públics, el Vilot i el d'Europa així com també el cementiri municipal.

 

 

També et pot interessar…

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.