‘Animar no és corregir’, la nova campanya de la Federació de Bàsquet a Lleida

La Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol ha engegat una sèrie d’accions que es duran a terme durant tota la temporada. Aquest conjunt d’iniciatives tenen com a objectiu posar de relleu i reforçar tots els valors del món de l’esport, i del bàsquet en particular, ajudant a la formació dels joves esportistes. La primera de les accions és la campanya ‘Animar no és corregir‘.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El projecte vol demostrar que si no hi ha respecte, ens oblidem de jugar, ens oblidem d’aplaudir i ens oblidem d’ensenyar. Aquesta campanya va dirigida a tots els membres que conformen la família del bàsquet. Des de jugadors i jugadores fins als àrbitres, passant pels integrants de qualsevol estament dels clubs i evidentment el públic en totes les seves versions.

La nova proposta es farà de manera conjunta amb els clubs i incorporarà una falca publicitària que sonarà per la megafonia dels diferents pavellons de la província de Lleida. També hi haurà un cartell que recordarà als assistents que és obligació de tots animar, entrenar, jugar i arbitrar des del respecte, amb empatia i esportivitat.