Fecoll i Lleida Esportiu regalen entrades pel partit del diumenge. Informa’t!

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) participa un any més en l’Obert al Centre Històric amb una jornada festiva. Com a novetat, i gràcies a l’aliança entre l’entitat i el Lleida Esportiu, enguany els visitants de l’Obert CH de la Fecoll seran obsequiats amb entrades gratuïtes amb les seves consumicions, per a assistir al partit del diumenge dia 25 que, a partir de les 12 del migdia, disputaran l’equip lleidatà i l’eivissenc SCRPeñaDeportiva.

El motiu de la promoció, la presentació de ‘La Regineta’, una iniciativa conjunta de Fecoll i Lleida Esportiu i que, amb l’actual mascota del club ‘Lo Marraco’, amplia el ‘bestiari’ que acompanya l’equip i l’afició en tots els partits i, a partir d’ara, també promocionarà la festa de l’Aplec arreu. La promoció és vàlida fins a exhaurir les 500 entrades que ambdues entitats han acordat distribuir.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Programa de l’Obert CH de la Fecoll

L’Obert CH de la Fecoll començara al migdia amb la música en viu i l’espectacle humorístic del grup lleidatà de versions ‘Contigüo’ (12-14h). A partir de les 18 hores, la plaça Obradors serà l’escenari del muntatge de petit format ‘Recorxolis’, amb Sac Espectacles. Una tarda infantil en què s’obsequiarà els nens i nenes amb coca i xocolata. Finalment, la ‘Juerga Rumbera’ posarà punt final a la celebració (19.30h) amb una festa carrinclona conduïda per Xavi Boira, Machín & Carlos. A més, durant tot el dia, hi haurà servei de bar amb tapes, vermut, cervesa, vins i caves, a preus populars; consumicions que seran obsequiades amb l’esmentada entrada.