Lleida

Fecoll i Ilertravel signen un acord de promoció mútua

Les colles rebran informació de les millors ofertes de l'agència de viatges lleidatana

Mar Laborda
  • març 2, 2023
  • 2 min read
Fecoll i Ilertravel signen un acord de promoció mútua

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) ha signat un conveni de col·laboració amb l’agència de viatges IlerTravel; un acord que es va formalitzar entre Ferran Perdrix, president de la Fecoll, i el director general d’IlerTravel, Eduard Porta, que va estar acompanyat pel fundador i propietari de l’agència, Ricard Borràs.

La mútua col·laboració entre ambdues parts passa per diverses accions entre les quals destaca el patrocini d’Ilertravel del Concurs Internacional d’Humor Gràfic Caragoler i la seva col·laboració amb el Caragol Tour que la Fecoll realitza anualment. A més, l’agència de viatges lleidatana gestiona a partir d’ara els paquets turístics de l’Aplec, pensats pels visitants i turistes que acudeixen a Lleida per la festa gastronòmica.

 

D’altra banda, els collistes de l’Aplec i les empreses vinculades a la Federació de Colles podran gaudir d’un 5% de descompte en els productes turístics de l’agència. Finalment, les colles rebran informació de les millors ofertes de l’agència de viatges lleidatana.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Fecoll continua així establint vincles de col·laboració amb empreses, entitats o associacions per realitzar accions de promoció mútua, sempre pensant en el benefici d’ambdues parts i centrant-se en la difusió no només de la festa de l’Aplec del Caragol de Lleida, sinó de la ciutat de Lleida i les comarques lleidatanes.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *