Cultura

La Fecoll estrena nova etapa del seu servei de restauració i cafeteria

La nova direcció vol donar impuls al vermut perquè la terrassa de la plaça Obradors estigui sempre plena

Marta Romera
  • febrer 20, 2023
  • 2 min read
La Fecoll estrena nova etapa del seu servei de restauració i cafeteria

El bar-restaurant de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) inicia una nova etapa sota la direcció d’en Luis Ariño. Ariño, amb quaranta-dos anys d’experiència en el sector de l’hostaleria lleidatana, agafa les regnes del servei de restauració de la Fecoll amb la il·lusió del primer dia i amb ganes d’impulsar l’hora del vermut perquè la terrassa de la plaça Obradors s’ompli de dilluns a dissabte. «Volem enfocar molt bé el tema del vermut, amb llaunes de qualitat i vins i cava a copes», comenta el restaurador. El servei funcionarà de dilluns a dissabte amb esmorzars de forquilla i l’hora del vermut, de 8.30 a 11 hores; i hi haurà servei de menú diari, de les 13 a les 16 hores, de dilluns a divendres. Els àpats de grups seran amb reserva prèvia.

Els esmorzars de forquilla tindran una variada oferta que inclourà ous ferrats amb seques, llonganissa, botifarra negra, cansalada, ‘callos’, morro d’orella, truites variades i arengada amb torrada, entre altres opcions. Hi haurà, a més, un menú casolà diari per 11,90 euros (amb vi, aigua i postres inclosos), on no faltaran mai els caragols. «Farem una cuina sense complicacions, però amb molt bon producte», diu Ariño que incorporarà els productes dels col·laboradors de la Fecoll perquè «estem a casa de l’Aplec i volem que estiguin visibles».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Luis Ariño (1963) es va iniciar amb divuit anys al restaurant Can Rúbies. Als vint-i-cinc va muntar el primer negoci propi, sempre treballant en sala, tot i que amb el temps s’ha posat davant dels fogons. La seva carrera professional l’ha dut al capdavant del servei de restauració del Tenis Urgell, la Cafeteria Tube, la Penya Barcelonista Ciutat de Lleida, el Padel Indoor o la cafeteria Obramat. Ara, inicia un nou projecte amb «moltes ganes de començar una etapa diferent en un local, la seu de les colles de l’Aplec, amb què tinc un vincle especial». El servei de sala i cafeteria del restaurant de la Fecoll estarà al càrrec de Lorena Carrascal.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *