Societat

Bona notícia: Fecoll i Diskover signen un acord per la promoció turística

Ambdues tenen un objectiu comú de promoció turística de Lleida i les seves comarques

Mar Laborda
  • febrer 27, 2023
  • 2 min read
Bona notícia: Fecoll i Diskover signen un acord per la promoció turística

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) i Diskover Catalonia han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’establir vincles d’ajuda mútua en l’objectiu comú de promoció turística de Lleida i les seves comarques. L’acord entre les dues parts es va formalitzar el passat divendres, 24 de febrer, amb Ferran Perdrix, president de l’entitat lleidatana i Julià Sánchez, director general de Diskover.

Perdrix ha volgut destacar que «ambdues entitats tenen objectius comuns o, si més no, complementaris en matèria de promoció del turisme de proximitat i de valorar el nostre patrimoni turístic i cultural». Per la seva banda, Sánchez ha posat èmfasi en el fet que «la nostra empresa està especialitzada a desenvolupar APPs que donen a conèixer esdeveniments que contribueixen a la descentralització i desestacionalització del turisme; una manera de fer que defineix justament la Fecoll que impulsa diferents accions arreu del territori i en totes les èpoques de l’any, a banda òbviament de L’Aplec del Caragol».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El conveni, amb una vigència inicial d’un any, estableix un marc de col·laboració entre ambdues entitats amb accions de promoció mútua, fomentant el debat i l’intercanvi d’experiències sobre tots els temes que puguin beneficiar a ambdues parts.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *