L’obra ‘FAM posa llum a temes tabú de la societat actual

El Teatre de la Llotja acull aquest dissabte, a les 20 hores, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, ‘FAM’, un espectacle que pretén posar llum a temes tabú de la societat actual. Les germanes Ariadna i Clara Peya pugen a l’escenari amb l’Helena, Yolanda, Sandra i Maisa per parlar de trastorns d’alimentació, de l’envelliment, de la pornificació d’allò natural i del consentiment. Una exploració ballada i musicalitzada sobre l’autoestima com a motor de la relació entre nosaltres mateixes.

Diu Georges Canguilhem que «totes les formes vives són monstres normalitzats». Les sis intèrprets de ‘FAM’ es presenten com a sis arxius vivents, sis documents de carn i os. Posen en joc la seva experiència (encarnada), però, a més, una sèrie de contes de l’era contemporània que parlen dels trastorns d’alimentació, envelliment i consentiment. En definitiva, el cos com a espai ocupat (i polititzat) per diferents models.

 

‘FAM’ convida a preguntar-se per com ens relacionem amb nosaltres mateixes a través de l’autoestima i amb les altres a través de les relacions sexoafectives, per descobrir que el cos és alhora el problema i la solució. El que comença sent un rèquiem pel descans dels cossos, es transforma en himne/dansa per la diversitat, pels afectes, les accions, les passions… Tot allò que ens aclareix, ens desperta i descol·loca els límits.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les entrades (25 € general / 22,5 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

 

Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat. A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.