L’exposició ‘Puppets & Vinyl’ a la Fecoll de Lleida, destaca la fusió entre la música i els titelles

La sala Manolo Calpe de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) presenta la nova exposició ‘Puppets & Vinyl’, disponible per a la visualització fins al 5 de maig. La mostra destaca una selecció de trenta-vuit portades de discos de vinil, procedents de la col·lecció personal d’Oriol Ferre, codirector del Centre de Titelles de Lleida. Cada portada seleccionada comparteix el tema comú d’incloure alguna representació de titelles en el seu disseny.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
300x600-neu

Ferre, també cap tècnic de la Fira de Titelles de Lleida, ha dedicat deu anys a recopilar aquesta variada selecció de portades, que abasta des de discos de llarga durada dels anys cinquanta fins a peces del segle passat, incloent-hi treballs de reconeguts artistes com Van Morrison, Chet Baker i Tina Turner. Entre les portades exposades, també es troben representacions de bandes musicals icòniques com Metallica, Genesis i Iron Maiden, sempre amb titelles com a part integral del disseny.

La mostra ‘Puppets & Vinyl’és un esdeveniment associat a la 35a Fira de Titelles de Lleida, programada del 2 al 5 de maig. Després de la seva estada a la Fecoll, l’exposició viatjarà a Sèrbia per ser exhibida en aquest país dels Balcans.