Balears Vadevi

Expedienten un pare del Club Bàsquet Lleida per una baralla durant un partit

  • gener 21, 2020
  • 2 min read
Expedienten un pare del Club Bàsquet Lleida per una baralla durant un partit

Uns pares van protagonitzar una forta baralla el passat cap de setmana durant el partit de bàsquet infantil femení disputat entre el Club Bàsquet Lleida i el Femení Maresme.

 

En aquest sentit, tal com han informat des del club lleidatà a través del seu perfil de Twitter, «es prendran les mesures necessàries perquè no es tornin a produir en les nostres aficions». De moment, aquest dilluns al vespre va tenir lloc una reunió extraordinària en la qual es va acordar obrir un expedient disciplinari al pare de la jugadora local.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Ambdós equips lamenten la situació

Això no obstant, des del club estan disposats a escoltar les dues parts amb l'objectiu que no es tornin a repetir aquest tipus d'aldarulls. Per la seva banda, des del Femení Maresme també van voler fer públic el seu rebuig davant aquestes actuacions. «Va ser un gran partit el que ens van oferir els dos equips ahir a Lleida… Lamentem molt els incidents i és una llàstima que no sigui d'això del que es parli avui en els mitjans de comunicació», explicaven a les xarxes socials. Finalment, el partit va acabar amb un resultat positiu per a les lleidatanes, les quals, van disputar «un partit d'un gran esforç en defensa i bona presa de decisions».

 

També et pot interessar…

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.