Successos

Precaució: Sancionen un bar de Lleida per vendre alcohol a menors

El local ja havia estat denunciat per fets similars el passat mes de febrer

Marta Romera
  • desembre 2, 2022
  • 2 min read
Precaució: Sancionen un bar de Lleida per vendre alcohol a menors

L’Ajuntament de Lleida ha incoat un expedient sancionador contra el presumpte responsable d’un establiment ubicat a l’avinguda de Balmes per vendre begudes alcohòliques a menors de 18 anys, per la infracció de la Llei 1/2002, d’11 de març, de prevenció i assistència en matèria de substàncies que poden generar dependència, per la venda de begudes alcohòliques a menors, amb una sanció de caràcter pecuniari i el tancament de l’establiment.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El passat 18 de novembre, agents de la Guàrdia Urbana de Lleida que es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana al carrer Balmes, van observar una menor consumint begudes alcohòliques en una taula d’un establiment ubicat al mateix carrer. La menor va manifestar que havia demanat una beguda alcohòlica i no li havien demanat el DNI. Els agents actuants van identificar la persona responsable a l’establiment i es va procedir a aixecar acta per infracció de venda de begudes alcohòliques a menors.

 

Es dona la circumstància que el titular de l’establiment ja havia estat sancionat per aquests mateixos fets el passat mes de febrer. Per la infracció presumptament comesa, el consistori lleidatà ha ordenat la prohibició d’utilitzar l’establiment obert al públic afectat per a cap activitat relacionada amb els espectacles públics o les activitats recreatives per un període d’un mes. A més, ha imposat als responsables una sanció de 3.005 euros.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *