Sense Categoria

Èxit de l’EMOcionaTOUR a Lleida, un cicle sobre l’educació i les emocions

Avatar
  • febrer 7, 2020
  • 2 min read
Èxit de l’EMOcionaTOUR a Lleida, un cicle sobre l’educació i les emocions

Per què la neurociència és un tema clau en l'educació? Quines creences ens perjudiquen a l'hora d'educar? Quines evidències poden transformar i millorar els nostres mètodes? Eduquem des de la fortalesa i el coratge o des de la por i la sobreprotecció? Com podem comunicar-nos millor amb els adolescents?

 

A través d'aquestes i altres preguntes, l'EmocionaTOUR, un cicle de conferències gratuït impulsat per EduCaixa i La Granja, apropa l'educació emocional a tots els docents i professionals del món educatiu.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Participació d'experts de renom nacional

L'EMOcionaTOUR Lleida 2020, que ha tingut lloc aquesta setmana a CaixaForum Lleida, ha comptat amb la participació d'experts de renom nacional:

  

  

Eva Bach, formadora de formadors i escriptora, especialista en desenvolupament personal, comunicació i relacions interpersonals. #EducarAdolescentsDAvui. Propostes en clau emocional per ser veritablement influencers.

Jordi Amenós, terapeuta i formador en Narrativa Terapèutica i creativitat. Històries i vulnerabilitat a l'aula.

Cristina Gutiérrez, educadora emocional, escriptora i directora de La Granja. Neurociència de les emocions: per què diem que són tan importants en educació?.

Arantxa Ribot, pedagoga, doctora en Educació, membre de l'equip d'EduCaixa. Evidències, mites i creences en educació.

 

Organitzen aquest cicle de conferències a vuit ciutats

EduCaixa i La Granja organitzen aquest cicle de conferències a vuit ciutats: Sevilla, Palma, Barcelona, Madrid, Tarragona, Saragossa, Lleida i Girona. L'extraordinari èxit (llista d'espera a totes les sales) és una mostra clara de la necessitat urgent que els docents senten – i sovint pateixen – per proveir-se d'eines pràctiques i que funcionin davant el repte d'educar a les noves generacions. A CaixaForum Lleida l'aforament va quedar complet des de dies abans, amb l'assistència de més de 200 docents i professionals del món de l'educació d'arreu de la província.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *