Comarques

Èxit de la tercera edició del Cosmolúdic de Balaguer

Després de nou dies d'activitats, jocs, esports i tallers

Marta Romera
  • gener 10, 2023
  • 2 min read
Èxit de la tercera edició del Cosmolúdic de Balaguer

Des de la Paeria de Balaguer es valora molt positivament la gran acceptació que han tingut especialment els tallers i les activitats programades en el marc de la tercera edició del Cosmlúdic. Enguany, a banda dels tradicionals jocs i esports, s’incorporava l’Ecoxoc, una activitat molt dinàmica i original en la que els participants s’havien d’empènyer amb els peus i aconseguir xocar amb la resta d’Ecoxocs. Per tant posant també en valor la importància de fer activitats que comportessin un impacte mediambiental baix.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

D’altra banda, Cosmolúdic ha seguit apostant per la vessant artística, amb els tallers dels il·lustradors Ramon Mayals i Mònica Boladeres, que han fet extensiu al parc de Nadal els projectes a més llarg termini que es duen a terme a la ciutat, com és el cas de la Jornada d’Il·lustració i disseny gràfic de l’Encontats.

 

També s’han programat activitats de lectura, d’arts visuals, d’experimentació, de construcció, jocs d’enginy, un circuit de psicomotricitat, i un seguit de propostes lúdiques sempre amb la vessant educativa com a rerefons. Un cop valorada l’edició d’enguany, des de les diferents àrees ja es comença a treballar per oferir noves activitats i propostes per l’any vinent.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *