Sense Categoria

Executen les obres de construcció del carril bici a l’avinguda Doctor Fleming

Avatar
  • febrer 11, 2020
  • 2 min read

La Paeria executa les obres de construcció del carril bici a l'avinguda Doctor Fleming | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres de construcció del carril bici a l'avinguda Doctor Fleming, en una primera fase, que abasta d'un espai de 186 metres, des de la intersecció amb el carrer Magí Morera, fins al Passeig de Ronda, a l'altura del Mercat municipal.

 

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha visitat aquest dilluns les obres, acompanyat del regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, i ha destacat que aquest és un tram clau per completar la connectivitat de l'eix nord-sud de la ciutat. El nou carril bici estarà segregat del trànsit motoritzat i respecte dels vianants i quedarà protegit per una mitjana amb arbrat, per fer més confortable el seu ús. També s'adaptaran les voreres dels diferents punts per on transita el carril bici amb els rebaixos corresponents.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

L'aparcament existent en bateria es passarà a filera

Per fer espai per al carril bici, l'aparcament existent en bateria es passarà a filera i l'aparcament en filera que hi ha just davant el Mercat municipal de Ronda-Fleming es desplaçarà per deixar espai al carril bici, reduint de dos a un els carrils de circulació en sentit Passeig de Ronda. També està previst senyalitzar el tram de carril bici que creua el Passeig de Ronda, tocant al pas de vianants. El temps previst d'execució de l'obra és de dos mesos i el pressupost és de 66.093,04 euros, cofinançats per una ajuda del fons Feder.

 

Segona fase durant aquest any

Aquesta obra es completarà amb una segona fase, que està prevista executar aquest mateix any i que abastarà el tram de l'avinguda Doctor Fleming que va des de l'encreuament amb el Passeig de Ronda, fins a Alcalde Pujol, on enllaçarà amb el tram existent, interconnectant la xarxa. La previsió és que el carril de circulació que passa tocant al Camp d'Esports passi a ser exclusiu per a vianants i ciclistes, amb espais separats, entre l'avinguda de Navarra i Alcalde Pujol.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *