Sense Categoria

Enhorabona: Un estudiant lleidatà rep una beca de mans del rei Felip

LleidaDiari
  • juliol 22, 2022
  • 3 min read

Un estudiant lleidatà ha rebut de mans de Ses Majestats els Reis d'Espanya la beca de la Fundació “la Caixa” per a cursar estudis de postgrau a l'estranger. Les beques han estat atorgades en la que ha sigut la 40a edició del programa de Beques de l'entitat, que té per objectiu el foment del talent dels estudiants més excel·lents mitjançant l'ampliació de la seva formació en les millors universitats del món. L'acte, celebrat a Caixaforum Madrid, també ha comptat amb l'assistència de la ministra d'Educació i Formació Professional, Pilar Alegría; i el president de la Fundació “la Caixa”, Isidre Fainé.

 

De les 120 beques concedides, 68 beques són per estudiar a Europa i 52 beques són per estudiar a Amèrica del Nord. Els becaris de la promoció de l'any 2021 provenen de 29 províncies espanyoles, entre elles Lleida, d'on és Guillem Casadesús, un dels estudiants que han rebut la beca de postgrau.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Un estudiant lleidatà ha rebut de mans de Ses Majestats els Reis d'Espanya la beca de la Fundació “la Caixa” | LleidaDiari.cat

 

Entre els anys 1982 i 2021, l'entitat ha destinat 189 milions d'euros al programa, un dels més rellevants d'Europa. Al llarg d'aquest període, 3.687 universitaris han pogut ampliar la seva formació a l'estranger amb les beques de la Fundació “la Caixa”. Podeu trovar més fotografies de l'acte i vídeos amb declaraciones de Sa Majestat el Rei i el president de la Fundació “la Caixa” Isidre Fainé, a la nostra Sala de Premsa: https://link.fundlacaixa.org/3zklnE8

 

Màster en Aeronàutica i Astronàutica en la Universitat de Stanford

Guillem Casadesús Vila cursa un màster en Aeronàutica i Astronàutica en la Universitat de Stanford (Estats Units). Graduat en Enginyeria de les Telecomunicacions i en Enginyeria Aeroespacial pel Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Actualment, fa el seu treball de fi de grau sobre gestió de recursos dinàmics en comunicacions per satèl·lit com a estudiant visitant en el grup d'Arquitectura de Sistemes del departament d'Aeronàutica i Astronàutica en el Massachussetts Institute of Technology (Estats Units).

 

Durant els seus estudis universitaris, va col·laborar amb el Nano-Satellite and Payload Laboratory de la UPC en projectes de constel·lacions de satèl·lits. També ha realitzat pràctiques professionals en el Centre Nacional de Supercomputació treballant en una biblioteca d'aprenentatge automàtic per a la computació d'alt rendiment.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *