Un estanc de Lleida ven el segon premi de la rifa de Reis

Un estanc de Lleida ven el segon premi de la rifa de Reis

Imatge de la treballadora de l'estanc situat al barri dels Magraners de Lleida, on s'ha venut del segon premi de la rifa de Reis, el 03.436. | ACN

Un estanc papereria situat al barri dels Magraners de la ciutat de Lleida ha venut un dècim del segon premi de la rifa de Reis, que ha recaigut al número 03.436. Concretament, el dècim va ser adquirit per terminal i la treballadora de l'establiment, Mercè Cabrera, ha explicat que no saben qui és la persona guanyadora però que «dona molta alegria» saber que ha pogut repartir sort, sigui quina sigui la quantitat econòmica. En aquest cas, el bitllet està premiat amb 75.000 euros i un cop l'empleada s'ha assabentat per telèfon de la bona notícia ha sortit de casa per anar a obrir l'estanc.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
El local està situat en un lloc de pas, a peu de carretera i a prop de la zona industrial de la ciutat, motiu pel qual s'obre el ventall de possibilitats sobre qui ha estat el guanyador o guanyadora.
 
 
Cabrera ha explicat que fa gairebé tres anys va donar un premi de la Primitiva, de gairebé 1,4 milions d'euros, i que en dues ocasions més també n'havien tocat d'altres més menors. En canvi, és el primer cop que reparteix sort amb la loteria de l'Estat.
 
 

19.570, primer premi del sorteig de Reis

El primer premi del sorteig de Reis, valorat en 2 milions d'euros cada sèrie, ha estat per al 19.570 i ha estat molt repartit arreu de Catalunya i al conjunt de l'Estat. S'ha venut en tres administracions de Barcelona, situades al carrer Pelai, al carrer Gran de Sant Andreu i a la Via Júlia; en dues de Sallent, a la Plaça de la Pau i al carrer d'en Sendra; a Badalona, en una administració del carrer del Mar, a Castelldefels; a Girona i en dues de Lloret de Mar.
 
 
El segon premi, de 750.000 euros la sèrie, ha estat per al 03.436 i ha caigut parcialment a Barcelona (Avinguda Madrid), i a Lleida, al carrer Miguel Hernández. El tercer, de 250.000 euros la sèrie, ha estat per al 05.587 i ha caigut en una dotzena de localitats catalanes.