Balears Vadevi

Alerta per l’estafa d’un fals cupó de Lidl a través de WhatsApp

  • maig 7, 2019
  • 3 min read

Els Mossos d'Esquadra alerten d'una nova estafa que circula per WhatsApp sobre un cupó regal de Lidl | Cedida

 

Alerta per una nova estafa que circula per WhatsApp. Els Mossos d’Esquadra han informat sobre un missatge que circula per les aplicacions de missatgeria instantània fent-se passar per la cadena de supermercats Lidl amb l’únic propòsit d’aconseguir les nostres dades personals.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Cupó fals de Lidl a través de WhatsApp

Concretament, el missatge ens informa que Lidl està regalant un cupó de descompte de 250 euros d’una manera totalment gratuïta per celebrar l’aniversari de l’empresa. I per aconseguir-lo només cal entrar en un enllaç que ens proporcionen. Tanmateix, en entrar en aquesta pàgina web, l’usuari que ha caigut en l’estafa acabaria subscrivint-se en un servei en línia de pagament prèmium.

 

 

En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra alerten que cal comprovar sempre l’origen i la veracitat d’aquests tipus de missatges que ofereixen un regal sorprenent i, per fer-ho, només cal visitar la web que tenen sobre falsos rumors o a través de les xarxes socials on habitualment s’alerta sobre aquests tipus d’estafes, massa habituals.

 

Com és el cas de la darrera alerta sobre Correus, on la Policia Nacional ha alertat d’una nova estafa que actualment està circulant a través d’internet, on els usuaris reben un correu electrònic on se’ls informa que han rebut un paquet que no ha estat recollit i que es procedirà a reenviar al remitent si no se segueixen una sèrie de passos, en els quals roben la identitat de la persona afectada.

 

 

 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.