Una esquerda obliga a traslladar tots els pacients de la Clínica de Ponent

Imatge de la façana de la clínica

Imatge de la façana de la clínica | Clínica de Ponent

 

L'aparició d'una esquadra en una paret de la segona planta de la Clínica de Ponent de Lleida, antiga Aliança, va obligar aquest dimecres al vespre a desallotjar i traslladar a altres cíniques i hospitals de la ciutat la vintena de pacients que es trobaven ingressats al centre, situat a l'avinguda Prat de la Riba. De la mateixa manera, la clínica ha decidit suspendre temporalment qualsevol activitat a l'edifici afectat.

 

Segons la mútua Divina Pastora, propietària de l'equipament, la mesura es va prendre per prevenció a l'espera que en les pròximes hores personal tècnic analitzi l'estat de l'estructura de l'immoble, que data del 1955, per tal de determinar les actuacions que caldrà dur a terme. En canvi, la Clínica de Ponent manté les consultes externes que presta en unes altres instal·lacions properes, diferents de l'edifici on ha aparegut l'esquerda.

 

Quins objectius té la Clínica de Ponent?

Clínica de Ponent és un centre hospitalari de titularitat privada. Segons expliquen al seu portal web, la seva missió és prestar serveis sanitaris confortables, accessibles i eficaços per millorar l'estat de salut i la qualitat de vida de la població de la província de Lleida així com de la resta de poblacions properes de la Franja. Per això, afirmen, desenvolupen la seva tasca totalment enfocada al client, buscant sempre la plena satisfacció d'aquest.

 

La Clínica de Ponent dirigeix ​​la seva activitat a satisfer les necessitats i expectatives dels ciutadans en qualsevol dels seus àmbits assistencials (hospitalari, ambulatori programat i urgent, domiciliari, entre altres), millorant la qualitat de la prestació del servei i la satisfacció del client. Com a centre de titularitat privada Clínica de Ponent treballa per agrupar sinergies amb altres centres privats de la ciutat i alhora posicionar, com a proveïdor complementari de primer ordre dins el sistema sanitari públic. Cal recordar, que l'actual gestora de la Clínica de Ponent és l'asseguradora valenciana Divina Pastora.