Els esports d’aventura del Pallars Sobirà salven l’estiu amb un 80% dels serveis realitzats

Una barca de ràfting al riu Noguera Pallaresa amb clients preparats per començar el descens

Els esports d'aventura del Pallars Sobirà salven l'estiu amb un 80% dels serveis realitzats respecte de l'any 2019 | LleidaDiari.cat

La temporada d'esports d'aventura del Pallars Sobirà s'ha donat oficialment per finalitzada aquest dijous. A causa de la pandèmia ha sigut la més curta de la història dels esports d'aventura. Les primeres empreses no van començar a operar fins al mes de juliol quan normalment ho fan al mes de març.

 

Tot i això han pogut salvar la temporada d'estiu que han realitzat amb un 80% de serveis realitzats respecte de l'any 2019. Florido Dolcet, president de l'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura, ha explicat que no han arribat al 100% perquè moltes empreses no tenien la totalitat de la plantilla treballant.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Han perdut tot el client estranger

Pel que fa a l'ocupació durant tota la temporada (març-octubre) ha estat d'un 40%.
Dolcet ha explicat que han perdut tot el client estranger però que per contra molt client nacional els ha descobert. Pel que fa a la valoració global de la temporada, Dolcet ha dit que el sector està satisfet i ha destacat el molt bon estiu que han tingut en l'àmbit de clients i de meteorologia.