Sense Categoria

Esport, salut i diversió, a les estades d’estiu d’Esportmania a Lleida

LleidaDiari
  • juliol 27, 2022
  • 2 min read

Els nens i nenes que participen en les estades esportives de l'Ajuntament de Lleida estan gaudint d'un estiu amb esport, salut i diversió. El paer en cap, Miquel Pueyo, i el regidor d'Esports, Ignasi Amor, han visitat els grups que participen en el programa Esportmania en aquest tercer torn a Pardinyes i el Secà de Sant Pere per compartir una estona de jocs i refrescant. L'alcalde ha recordat que Esportmania ofereix enguany 1.892 places, més de mig miler més que el darrer any que el projecte es va fer presencialment (2019).

 

Enguany s'han ampliat els torns, atesa la demanada de les famílies, i s'ha avançat l'inici de les estades i s'allargaran fins a principis de setembre. A més, es manté l'horari d'acollida i de recollida per afavorir la conciliació laboral de les famílies. De fet, aquest és un aspecte que també ha remarcat l'alcalde. 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Esport, salut i diversió, a les estades d’estiu d’Esportmania de la Paeria | LleidaDiari.cat

 

En concret, a les estades del Secà s'han inscrit 90 nens i nenes, que s'han organitzat en subgrups per edats. A les de Pardinyes, en gaudeixen 110 nens/es, amb un grup d'infants amb diversitat funcional que participa en les estades inclusives. L'alcalde ha explicat que es coordinen amb l'entitat Píbody, perquè infants amb necessitats especials puguin fer esport en un context de lleure i aprenentatge. Esportmania fa anys que desenvolupa estades inclusives amb aquesta associació esportiva amb el suport d'un equip multidisciplinar de professionals.

 

58 monitors i monitores del programa

El regidor Amor ha explicat que alguns dels 58 monitors i monitores del programa han fet el curs corresponent a l'àrea de Joventut de l'Ajuntament, fomentant així l'ocupació juvenil perquè puguin tenir el seu primer contracte laboral. Les estades esportives es fan a Balàfia, Secà de Sant Pere, Bordeta, Cappont i Paridnyes, del 27 de juny al 2 de setembre, en 6 torns diferents, i amb activitats diverses. Esportmania inclou activitats aquàtiques, patinatge-ritme, hoquei sobre patins, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística, bàsquet, piragüisme, tir amb arc, skatboarding, etc. Encara hi ha places disponibles i es poden fer les inscripcions a la Regidoria d'Esports

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *