Esport i solidaritat s’uneixen en la 15ª edició de les 4 hores de Lleida-Competició de Resistència Off-Road

Esport i solidaritat s’uneixen en la 15ª edició de les 4 hores de Lleida-Competició de Resistència Off-Road| Redacció – Fotografia: Escuderia Lleida

 

Esport i solidaritat s’uneixen en la 15ª edició de les 4 hores de Lleida-Competició Open de Resistència Off-Road, un esdeveniment esportiu de caràcter estatal que aplegarà desenes de pilots d’arreu del territori els propers 6 i 7 de desembre al circuit municipal de Lleida.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, el representant de la Secretaria Generalitat de l’Esport de la Generalitat a Lleida, Josep Ramon Solsona, el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, el delegat de la Federació Catalana d’Automobilisme a Lleida, Miquel Rosell, i el vicepresident Escuderia Lleida, Francesc Abella, han presentat aquest dimecres els detalls d’aquesta cita esportiva, que aplegarà pilots d’arreu de l’Estat i que, com ja és habitual, tindrà un clar component solidari amb la recaptació de fons a benefici de La Marató de TV3, enguany dedicat a la lluita contra les malalties del cor.
 
Els fons es recaptaran amb la venda de les col·laboracions de les entrades. El responsable d’esports de la Paeria ha destacat la importància d’aquesta iniciativa, totalment consolidada a la ciutat, que posiciona Lleida com a capital del motor durant tot el cap de setmana.
 
L’espectacularitat i la singualitat d’aquesta prova, organitzada per Escuderia de Lleida amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, caracteritzen habitualment aquesta competició.

rn