Esport Femení Lleida organitza una marca nòrdica inclusiva. T’apuntes?

L’entitat Esport Femení Lleida ha organitzat pel pròxim 5 de novembre una marxa nòrdica inclusiva al Parc de la Mitjana de Lleida. L’esdeveniment començarà a les 10.00h del matí amb la iniciació de la marxa i, mitja hora després, tindrà lloc un exercici terapèutic. Seguidament, es procedirà a la marxa i a les 13.00h hi haurà una iniciació al mindfulness i banys de bosc. Per finalitzar l’activitat hi haurà un exercici terapèutic i es repartiran obsequis.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Associacions que organitzen i col·laboren en l’activitat

  • CIM Project és un club inclusiu de muntanya que treballa per a promocionar el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física i esportiva, orientada a la inclusió, prevenció, promoció de la salut i la intervenció terapèutica en l’àmbit de la naturalesa i la muntanya.
  • Hera osteoporosi-menopausa Ass. de dones és una associació sense ànim de lucre, amb l’objectiu de fer difusió i donar a conèixer l’osteoporosi una “malaltia silenciosa ” i poc diagnosticada, però que afecta el dia a dia de les dones, i la menopausa.
  • AECC de Lleida és una associació que treballa unida per a educar en salut, secundar i acompanyar a les persones malaltes de càncer i les seves famílies i amistats.
  • Fibrolleida Ssc és una associació sense ànim de lucre de les SSC (Fibromiàlgia, la Sd. de Fatiga Crònic i la Sd. de Sensibilitat Química Múltiple) de les Terres de Lleida. El seu objectiu principal és donar suport personal i millorar la qualitat de vida de les persones afectades i dels seus familiars.
  • Esport Femení Lleida, és una associació que neix amb la voluntat de comptar amb les persones relacionades amb l’esport de Lleida per sumar sinergies i donar visibilitat a la dona en el món de l’esport, des de totes els vessants (esportistes, entrenadores directives, periodistes…). L’esport fet per dones treballant i caminant cap a l’equitat.