Cultura

L’espectacle «Songs of Hope» a l’Auditori Enric Granados

Les veus del Cor Infantil Amics de la Unió dins el cicle d’espectacles familiars

Mar Laborda
  • febrer 14, 2023
  • 2 min read
L’espectacle «Songs of Hope» a l’Auditori Enric Granados

«Songs of Hope» és l’espectacle que posa sobre l’escenari lessència més pura de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 4 de març a les 18.30 h a l’Auditori Enric Granados.

Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta.

 

Estrenat el 2012 sota el títol de “VEUS” i reeditat el 2018 amb el títol de «Songs of Hope», el cor ha trepitjat els escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Veus ha portat aquesta concepció de la música arreu de Catalunya, l’ha escampat per diverses ciutats europees i ha arribat fins al continent asiàtic.

 

L’espectacle s’articula entorn de diferents obres tant de compositors catalans com d’arreu del món, d’autors contemporanis i d’altres segles: es tracta d’un ventall amb tots els colors i textures possibles. El concert és una experiència sensorial que va més enllà de qualsevol expectativa; música i teatre s’uneixen per fer sentir l’espectador com si fos un membre més del cor.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *