L’espectacle «Songs of Hope» a l’Auditori Enric Granados

«Songs of Hope» és l’espectacle que posa sobre l’escenari lessència més pura de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 4 de març a les 18.30 h a l’Auditori Enric Granados.

Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta.

 

Estrenat el 2012 sota el títol de “VEUS” i reeditat el 2018 amb el títol de «Songs of Hope», el cor ha trepitjat els escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Veus ha portat aquesta concepció de la música arreu de Catalunya, l’ha escampat per diverses ciutats europees i ha arribat fins al continent asiàtic.

 

L’espectacle s’articula entorn de diferents obres tant de compositors catalans com d’arreu del món, d’autors contemporanis i d’altres segles: es tracta d’un ventall amb tots els colors i textures possibles. El concert és una experiència sensorial que va més enllà de qualsevol expectativa; música i teatre s’uneixen per fer sentir l’espectador com si fos un membre més del cor.