L’espectacle ‘Els Cistells de la Caputxeta’ obre la temporada d’espectacles familiars a l’Auditori

L’espectacle ‘Els Cistells de la Caputxeta’, de la companyia Samfaina de Colors, obre la nova temporada d’espectacles familiars de la Fundació Orfeó Lleidatà a l’Auditori Enric Granados. Samfaina de Colors fan una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol ‘Per molts anys!’, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 4 de febrer a les 18.30h a l’Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants a partir de 2 anys. Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena.

 

I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tornada. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.

Samfaina de Colors fan una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol ‘Per molts anys!’, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. I, ja que hi som, cantarem cançons tradicionals catalanes assenyalades per a cadascuna de les principals festes de l’any. Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur. Edat recomanada: a partir de 2 anys.