Espectacle ‘Songs of Hope’ arriba a l’Auditori Enric Granados

L’Auditori Enric Granados acollirà el pròxim dissabte 4 de març a les 18.30 hores l’espectacle ‘Songs of Hope’. Aquesta posada en escena és l’essència més pura de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta.

L’espectacle és estrenat el 2012 sota el títol de ‘VEUS’ i reeditat el 2018 amb el títol de ‘Songs of Hope’, el cor ha trepitjat els escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral. Veus ha portat aquesta concepció de la música arreu de Catalunya, l’ha escampat per diverses ciutats europees i ha arribat fins al continent asiàtic.

 

L’espectacle s’articula entorn de diferents obres tant de compositors catalans com d’arreu del món, d’autors contemporanis i d’altres segles: es tracta d’un ventall amb tots els colors i textures possibles. El concert és una experiència sensorial que va més enllà de qualsevol expectativa; música i teatre s’uneixen per fer sentir l’espectador com si fos un membre més del cor.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!