L’espectacle per a infants que vetlla per la creativitat i la llibertat d’expressió

L’Espai Orfeó ha estat escollit com a escenari de ‘Cuida’l’, un espectacle de la companyia Fes-t’ho com vulguis i dirigit a nadons de sis mesos fins a tres anys, que se celebrarà el pròxim diumenge 18 de febrer, amb dues sessions programades a les 11h. i a les 12h. Aquest esdeveniment convida els infants a explorar el seu món de manera lliure, mentre es reivindica la capacitat creativa i expressiva de cadascú.

‘Cuida’l’ pren inspiració de l’obra i el pensament de l’artista vienès Friedensreich Hundertwasser. La història neix de la Nona i el Xavi, uns personatges immersos en un entorn indeterminat on l’aigua és present en tot moment, es vegi o no. Aquest ambient els conduirà a un viatge ple d’estímuls i transformacions, fomentant la descoberta, el joc i l’experimentació. A través d’un recorregut vital, els infants seran conduïts cap a la construcció del seu propi paradís.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

És un espectacle pràcticament sense paraules, ric en recursos visuals, que busca capturar l’essència d’Hundertwasser. El moviment corporal, la llum, l’aigua, les projeccions en directe, el joc amb materials diversos i la música són la base que omplen aquesta experiènciaA més, ressona el missatge ecologista de l’artista: «Tot està aquí per fer-nos feliços a la terra. Tenim neu i cada dia un nou matí; tenim sol i ombra; terra i vent; tenim arbres i pluja; esperança i llàgrimes; tenim terres llunyanes i bicicletes. Som rics».

 Per entrades i més informació podeu consultar la pàgina web www.orfeolleidata.cat.