Si ets fan de la banda sonora de Harry Potter, no et perdis el concert a l’Espai Orfeó

L’Espai Orfeó acollirà un doble concert musical de Corocrux. El Torneig de les tres Bruixes, Cor especialitzat en la Banda Sonora Original de Harry Potter. En aquesta ocasió, el concert comptarà amb la col·laboració del Cor Jove de l’Orfeó Lleidatà. El doble concert tindrà lloc a l’Espai Orfeó el divendres 15 de setembre a les 19:30 i a les 21 h.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Corocrux ens porta el seu nou espectacle: ‘El torneig de les tres bruixes’. En ell, la llum i la foscor s’entrelligaran per oferir-nos un màgic viatge pels camins de l’amistat, l’empatia, la lluita, la pèrdua i l’amor. A través de peces extretes de la banda sonora original de les pel·lícules de Harry Potter, les veus de cor s’uniran per relatar-nos la història de tres intrèpides bruixes que lluitaran per combatre un mal comú. El podran superar?

 

Corocrux neix el 2017 amb l’objectiu d’actuar a la Witch Market BCN, un esdeveniment organitzat pel col·lectiu fan de Harry Potter. Actualment, el cor està format per veus d’arreu de Catalunya i compta amb un espectacle propi basat en la banda sonora de les diferents pel·lícules de la saga de Harry Potter. Corocrux ha cantat a hospitals, escoles, eixos comercials, residències de gent gran… no obstant això, ha actuat en esdeveniments tan importants com són els Back to Hogwarts, organitzats pels cinemes Filmax de Barcelona i, per altra banda, la Witch Market, on el passat 2022 van oferir per quart any el seu espectacle a la Sala Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. En aquesta ocasió, el concert comptarà amb la col·laboració del Cor Jove de l’Orfeó Lleidatà.