L’Espai Orfeó acull el concert presentació del nou disc de Selva Nua

L’Espai Orfeó acull el concert presentació del nou disc de Selva Nua. El concert tindrà lloc el dissabte 19 de novembre a les 22 h i està emmarcat dins la programació del Lleida Music Festival. La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria) provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida: Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons. Però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta distància no va ser un problema, sinó un al·licient, per tal que durant aquell ja llunyà confinament es posessin a gravar una cançó que es diria ‘Nuvolosa’ i que -sorpresa- els obriria algunes portes: sense proposar-s’ho gaire, van guanyar el concurs … que organitzaven les Cases de la Música i Estrella Damm. El premi era gravar un disc. La notícia va sortir a tota la premsa quan tots estàvem tancats a casa. Però després vingué silenci. Ningú ha sabut res més d’aquell grup durant dos anys, el temps que han dedicat a cuinar a foc lent el que serà el seu primer àlbum.

Un àlbum que confirma la grata sorpresa que aquell premi no fou casualitat: Sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Amb referents que van d’Alice Phoebe Lou a Men I Trust, passant per Faye Webster o Yellow Days. Una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical. Venda d’entrades a la pàgina web www.orfeolleidata.cat.