L’Espai Nadons reprèn la programació aquesta tardor amb l’espectacle ‘Mans’

L’Espai Nadons reprèn la programació aquesta tardor amb l’espectacle ‘Mans’. L’espectacle tindrà lloc a l’Espai Orfeó el pròxim diumenge 13 de novembre, en una doble funció a les 11 h i a les 12 h. L’Espai Nadons acull espectacles per a nadons de 0 a 3 anys amb un alt contingut artístic i multidisciplinari que busquen estimular la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La companyia Fes-t’ho com vulguis presenta ‘Mans’, un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. Mans convida a desenvolupar la imaginació, a desvetllar sensibilitats estètiques, a introduir-se en el món del pallasso, a deixar-se embolcallar per la música, a fer un viatge a mons reals i a mons fantàstics.

 

Tot l’espectacle neix i gira al voltant d’una idea: La capacitat d’imaginar i la capacitat de fer-ho realitat amb les nostres mans. El que veureu a l’espectacle està fet amb les mans, en viu i en directe. Amb materials senzills i propers als infants juguem, remenem, provem, descobrim i fem. Link a vídeo: https://youtu.be/e_oAvjL-KzQ