L’Espai Nadons a l’Orfeó Lleidatà reprèn la programació després de la pandèmia

L'Espai Nadons reprèn la programació després de la pandèmia amb l'espectacle Temps de llum. L'espectacle tindrà lloc a l'Espai Orfeó el pròxim diumenge 29 de maig, en una doble funció a les 11 h i a les 12 h. L'Espai Nadons acull espectacles per a nadons de 0 a 3 anys amb un alt contingut artístic i multidisciplinari que busquen estimular la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits.

 

La companyia Clardelluna presenta 'Temps de llum', un espectacle de titelles i teatre d'ombres basat en la pedagogia de la llum. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l'any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s'il·lumina, per deixar pas al fred de l'hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fa volar la imaginació i viure la intensitat dels colors i de les llums fins a l'arribada de l'estiu, quan desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma. Link a vídeo: https://youtu.be/b2BcjcR-2SE

 

 

 

Suport i col·laboradors

Aquesta programació és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense, Sistemas Digitales Ricoh i Gabinet Casas.